Inflyttningsfest!

hej där!

Förlåt att jag har varit så himla dålig med uppdatering men har verkligen inte haft någon lust och intressant att skriva om..
Imånn bär det åt Stockholm iaf och det ska bli jätte kul... Skönt att komma bort från denna håla och se lite nytt, frächt och trevligt folk.. =) På lördag ska jag iaf på inflyttningsfest hos Linn som har köpt en lägenhet i Solna, ska bli rikigt trevligt att se lägenheten och såklart träffa henne och alla hennes inbjudna vänner =) Tror det kommer bli en lyckad helg iaf, det här behövder jag!!!

Het-Linn =)


Orsa!

tjenixen!

Imånn åker jag till min sommarstuga i Orsa  som ligger typ en mil ifrån Mora. Jag ska åka dit med min pappa, syrra, hennes flickvän Linda och deras kompis Marlene. Min syster ska nämligen åka tjejvasan på lördag och vi ska vara där som stöd och hejarklack. Det är andra gången hon åker tjejvasan och förra året gick jätte bra. Jag, Linda och Marlene va världens bästa hejjarklack, det kan jag lova och i år ska vi såklart vara ännu bättre hejjarklack och vi ska synas ännu mer!!! Förra året hade vi färgglada hattar på oss, instrument och skrek som idioter, men kul vad det. Pappa ville såklart inte stå med oss så han stog på helt andra platser än vad vi gjorde, haha.. Det är så himla kul att Marlene följer med detta år igen för hon är verkligen en glädjespridare. Hon har världens goaste skratt och pratar riktigt mycket dalmål!!! =D
Linda, syrran & jag på Pride i sommar i SLM baren?
 Vafan gjorde vi där? =/

Sarah Jessica Parker?

Hej där!!!

Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera men det händer verkligen INGET roligt jag kan berätta om i mitt värdelösa liv..
Skulle på jobbintervju idag igentligen men den ställdes in p.g.a sjukdom men vi skulle bestämma ett nytt möte när hon hade blivit frisk igen..
Har inget kul att lägga upp men ni får en bild ändå på mitt guldlockiga hår =) usch jag måste klippa mig, snart ser jag ut som Sarah Jessica Parker!



:´(

Snart är det melodifestivalen, ska bli spännande och se om det är några bra bidrag ikväll =)

Har inte rökt på hela dagen, jag börjar bli galen!!! jag kan inte sitta still!!! åhhhhhh =´(

Alla Hjärtans Dag!

Hej på er!

Igår vart en lugn kväll med Josef som var hemma i Borlänge och hälsade på. Han bor nämligen i Stockholm och tänkte hälsa på sin mamma nu när det är alla hjärtans dag och allt.. Trevligt att träffa han en sväng för det var ett tag sänn nu..
Han pluggar på fryshuset och värsta roliga linjen, typ teater och drama. Den linjen skulle jag vilja gå, är fan rätt sugen på att bli skådespelare. Man borde kanske gå några små teaterkurser, det skulle va rätt skojj faktist.. =)

Idag är det iallafall Alla Hjärtans Dag och det känns inte alls speciellt kul.. Känns som precis en helt vanlig lördag men det kanske beror på att jag är singel..
Ähh jag trivs att vara singel, det är så himla skönt att vara fri och göra precis som jag vill!!!
JAG VILL MYSA!!!!!!  =´(

David La Chapelle!

David La Chapelle är en och många andras favoritfotografer.
Hans bilder är så himla galna och snygga! Kolla själva! =)









Fredag den 13:e!

Tjenixen!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Blir nog en lugn och skön helg igen med Lets dance ikväll och Melodifestivalen imånn. Just ja!!! Idag är det fredag den 13:e... Vet inte riktigt om det är en dag som bringar otur eller om det bara ska vara en skrämmande dag? Aja det visar väll sig  =)

REA!

Hej där!

Kom typ nyss hem från Kupolen. Har varit där med Maria en sväng. Guuud va MQ hade mycket REA och det passade ju perfekt för jag hade ett presentkort där på 500 kr så jag köpte en kavaj som har kostat 999:- men nu kostade den 299:- och så blev det en kofta som har kostat 599:- men fick den för 199:-. Snacka om fynd och jag behövde verkligen nya, fräsha kläder, minns inte när jag shoppade senast. Skänkte även dom två sista kronorna på presentkortet till välgörenhet, hehe.. Så nu är jag nöjd och glad =)

Igår skulle jag gå och lägga mig vid 23 tiden typ men så vart fallet. Jag fastnade istället vid garderoben och provade lite nya outfits till kl 02. Igentligen om jag ska vara ärlig så har jag tillräckligt med kläder. Iallafall så matchade jag ihop några snygga outfits och min längtan till vår och sommaren blev bara större. Jag känner att jag måste skaffa en ny digitalkamera så att ni får se och ta del av alla mina outfits. Det skulle väll vara kul att se? Det skulle jag tycka iallafall för jag älskar att kika och få inspiration från andra.

Jag i sommras på Stockholm Pride! =)

Victoria Silvstedt

Snart är det  "Victoria Silvstedt - my perfect life" =)

Deras brott? Kärlek.

Iran är ett av de länder som fortfarande avrättar homosexuella.
Ett exempel är det uppmärksamade fallet om Ayaz och Mahmoud.
Människorättsorganisationer över hela världen engagerade sig i domen
mot dom två unga pojkarna.
Fallet läckte ut i världsmedia tack vare deras föräldrar.
Tillslut gav Iran upp och lovade att släppa pojkarna.

Nästkommande dag transporterades dom till hängning.
Ayaz och Mahmoud blev hängda på ett torg 23 juli, 2005.
Deras brott?
Kärlek.

400 homosexuella blir avrättade varje år i Iran.
Det är fler än en per dag.

Varför denna okunskap? Vad har homosexuella gjort för ont?
Varför är homosexualitet en dålig sak?
Om du är kristen: Fördömde Jesus homosexuella?
Sa Jesus något ont överhuvudtaget om homosexuella?

Kanske borde du tänka över vilken Gud du tjänar
om du tror att han fördömer folk för vilka dom är.
Kanske borde du utöva Jesu kärlek istället för hat.

(text tagen från clip från youtube.com)

Tjohej!

Tack Maria för i lördags! jag hade skit kul, du är bäst! <3

Btw: jag ska på arbetsintervju på onsdag nästa vecka, är så glad =)

Home!

Kom nyss hem till mitt lilla kryp in!
Skönt att vara hemma och få ligga i sin egen säng... Lyssnar nu på The Voice och tror att jag är RnB stjärna..
Fy fan va jag är full och snygg!!!!
Carolina Gynning är värd en het bild!

Melodifestivalen!

Hej där!

Ikväll är det melodifestivalen som gäller och så kommer Maria (http://mariajonasson.blogg.se) och hennes pojkvän Alex kommer hit, vi ska dricka lite vin och goda drinkar och sedan blir det nog troligtvis utgång, ska bli så kul =) det var år och dar sänn jag var ut på krogen nu känns det som.. festa lungt ni som ska festa ikväll =)

Party! =)

Fredag!

hej på er!

vart en lugn fredag hemma hos maria, det blev lets dance, chips och så dansade vi lite samba, trevligt trevligt va det men åkte hem för jag vart ganska trött... jaha då sitter man här.. åhh jag vill köpa nya kläder, göra slingor i håret, dricka och äta god mat och gå ut och shaka ass på en klubb!!! det skulle jag behöva nu känner jag faktist, hoppas det kommer en sånn kväll snart  =)

Saknar min Andréa som är i Västindien! <3

Jahaaawee!

Gud va jag är dålig!
Skulle laga lite pommesfrites bearnässås och kyckling MEN jag brännde väll pommesfritsen så att dom vart helt svarta,
jag tänkte men nu kan jag börja med bea-såsen, smälte smöret i kastrullen och läser på förpackningen att det ska vara 2 ½ dl mjölk i, jag kollar i kylskåpet och det finns ingen mjölk,, är så jävla irreterad men jag sitter och skrattar för mig själv ändå, det va ju faktist ganska kul tycker jag.. fick bli en färdig-gjord jägarbiff med klyftpotatis och brunsås istället, gott var det men mätt vart jag då fan inte, aja hoppas ni får en bra fredag iaf =)

Ensam hemma!

hejhej!

Imånn eller det blir idag,  åker min pappa till Sälen med några vänner och det ska bli såååå skönt att vara lite ensam hemma i helgen..
Det var jätte länge sänn jag var det och det är så skönt att bara vara för sig själv ibland och bara slippa alla dessa krav och frågor hela tiden!

Ikväll har jag iaf varit med bella och amanda, var med på doms lilla förfest och skjussade sedan ner dom på stan för dom skulle på krogen en sväng, ska även hämta dom om ca 1 ½ timme.. =)

ni får ha det så bra //kramkram

Victoria Silvstedt - my perfect life

hejhej!!!

hoppas allt är bra med er? här är det fint fint.. ska vara på arbetsförmedlingen kl 14.00 idag, har möte med min handläggare..
igår var det gaygalan och jag  ville såklart vara på plats men det kunde jag tyvärr inte, men mina vänner felicia,hannah och chai var där och jag hoppas dom hade en underbar och festlig kväll, får väll höra om kvällen när jag har snackat med dom på telefon =)

Btw! Glöm inte att kolla på "Victoria Silvstedt - my perfect life" ikväll kl 22.40 på TV 4!



RSS 2.0